Gönderen Konu: Esin Afşar  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı osmankızı

• Nostaljik Admin
  • *
Esin Afşar
« : 06-01-2010, »
aslında benim anım esin afşar dan ziyade onun dayısı ile ilgili.5 yaşıma kadar ankara/kızılay da anneannesi ile bitişik evlerde oturduk.o zamanlar evlerimiz bahçe içindeydi.benim ikinci adresimde onların evi idi.dayısı sık sık annesini ziyarete gelir,her seferinde bahçeye çıkarak "beyza,pabucu yarım çık dışarıya oynayalım" diye seslenirdi (koca adam :) ).tabii ben de anında bahçedeydim.benim ilk kedimin kardeşini de onlar besliyorlardı.
esin afşar ı bilenler sanatçı duruşundaki farklılığı da bilirler.o zamanlar kendisini de görmüştüm tabii.ailece son derece muhterem ve asil insanlardı.ne zaman aklıma gelseler yüzümde bir tebessüm ve yüreğimde sevgi ile yad ederim.esin afşar a sağlık,kaybettiklerimize Allah dan rahmet dilerim.
yaptığı paylaşımla beni o günlere götüren hitman e de teşekkürler :)
Bu zamanda en çok Azrail' e güveneceksin. En azından niyeti belli.

Çevrimdışı hitman

• İmtiyaz Sahibi
Esin Afşar
« Yanıtla #1 : 06-01-2010, »
Güzel anınızı bizimle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler benimde böyle birkaç anım var zaman buldukça paylaşmayı düşünüyorum...

Çevrimdışı BeYHuDe

• Nostalji Duayeni
  • Şah desen, kul desen...
Ynt: Esin Afşar
« Yanıtla #2 : 08-03-2011, »
Esin Afşar'ı yıllar önce, o yıllarda görev aldığım ÇYDD'nin Zonguldak Şubesi'nin, ihtiyacı olan öğrenciler için yaptığı yardım amaçlı konser nedeniyle tanımıştım. Konser öncesi provada izlerken, kendisine olan hayranlığım katlanmıştı, konserde çarpılmıştım. :-)

Yıllardır, popüler olmak yerine klasik olmak; popülist olmak yerine sorumlu bir yurttaş olarak günü/zamanı yaşamak adına çok önemli bir figürdür, bana göre. Sahnede izlerken 'duruş' ne demektir anlıyorsunuz.
İnsan, yüreğinin inkâr etmediği yere aittir...

Çevrimdışı recnut

• Nostaljik Admin
  • *
« Yanıtla #3 : 08-03-2011, »
Esin Afşar'ı yıllar önce, o yıllarda görev aldığım ÇYDD'nin Zonguldak Şubesi'nin, ihtiyacı olan öğrenciler için yaptığı yardım amaçlı konser nedeniyle tanımıştım. Konser öncesi provada izlerken, kendisine olan hayranlığım katlanmıştı, konserde çarpılmıştım. :-)

Yıllardır, popüler olmak yerine klasik olmak; popülist olmak yerine sorumlu bir yurttaş olarak günü/zamanı yaşamak adına çok önemli bir figürdür, bana göre. Sahnede izlerken 'duruş' ne demektir anlıyorsunuz.

görüşlerine katılıyorum dostum...benim de sanatına çok büyük saygı duyduğum bir sanatçıdır Esin Afşar...unutulmamalı , ki Esin Efşar sadece şarkıcı değil aynı zamanda tiyatro sanatçısıdır...hatta bildiğim kadarıyla müziğe de tiyatrodan geçiş yapmıştır...

bugün sanatçıyım diye geçinenlerin Esin Afşar'dan bence öğreneceği çok şey var...

Çevrimdışı BeYHuDe

• Nostalji Duayeni
  • Şah desen, kul desen...
« Yanıtla #4 : 08-03-2011, »
görüşlerine katılıyorum dostum...benim de sanatına çok büyük saygı duyduğum bir sanatçıdır Esin Afşar...unutulmamalı , ki Esin Efşar sadece şarkıcı değil aynı zamanda tiyatro sanatçısıdır...hatta bildiğim kadarıyla müziğe de tiyatrodan geçiş yapmıştır...

bugün sanatçıyım diye geçinenlerin Esin Afşar'dan bence öğreneceği çok şey var...

Evet, tiyatrodan müziğe geçmiştir. Anı kitabında da yazdığı gibi, tiyatroda oynarken Ruhi Su'dan ders alarak, müziğe başlamış. Sonraki yıllarda müzikalde de oynamıştı, hatırladığım kadarıyla. 'Kelaynaklar'dı ismi, sanırım. O müzikaldeki şarkılardan biri, 'Kuluçkadaki bayanın şarkısı'ydı galiba, bir albümünde de yeraldı.
« Son Düzenleme: 08-03-2011, Gönderen: BeYHuDe »
İnsan, yüreğinin inkâr etmediği yere aittir...

Çevrimdışı bilal60

• Nostalji Arşivci
« Yanıtla #5 : 08-03-2011, »
bence  yaşayan bir efsanedir.esin afşarın izmirdeki konserleri süperdi.onu dinlemek ayrı bir zevk veriyor insana. şimdi sanatcıyım diyenler büyük ustalardan örnek alsınlar.