Gönderen Konu: Yeni Üye Arkadaşlar Hoşgeldiniz  (Okunma sayısı 1599 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pila_

• İmtiyaz Sahibi
    • Nostalji Forumu Facebook Hayran Sayfası...
Eski arkadaşlar birbirimizi tanıyoruz zaten.
Aramıza yeni katılan arkadaşların bir Merhaba yada kısa olarak  Merhaba ben Ali İstanbuldan vb şeklinde bir tanışma ortamı olarak bu bölüme başlık açabilirler.
« Son Düzenleme: 08-10-2007, Gönderen: Pila_ »
MSN & İrtibat: h.ocak@windowslive.com
Düşüncesi olmayan insan en tehlikeli insandır...

Çevrimdışı nirvana

• Bayan Moderatör
  • *
  • you know you're right
    • www.uiportal.net
Yeni Üye Arkadaşlar Hoşgeldiniz
« Yanıtla #1 : 12-10-2007, »
ya pilacım yeni üyelere ithafen açmışsın bu forumu ama bende çok yazmak istedim..tamamen yeni üyelerimize örnek teşkil etsin die yazıorm ama ;D ;D ;D
merhaba arkadaşlar;
ben nirvana
adana-ankara arasında bağlantı kuruyorum sizlerlen ;D
genellikle kitap okurum boş vakitlerimde..ama hayatım boyunca okuduğum kitap sayısı 2yi geçmez..napalım boş vaktimiz yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ama okul bahçesinde arkadaşlarla geyik yapmak için okula 1 saat erkenden giderim..napalım huyumuz kurusun..eğitim şart ;D ;D ;D
daha başka ne yazalım pilacım..ben tıkandım da ;D ;D ;D ;D
sen gittin saçlarıma erimez karlar yağdı..mevsimlerin tadı yok baharım sende kaldı

Çevrimdışı Pila_

• İmtiyaz Sahibi
« Yanıtla #2 : 12-10-2007, »
Daha ne olsun nirvana kısa bir özgeçmiş olmuş tşkler :D

Çevrimdışı ekrem

• Nostalji Sever
  • *
« Yanıtla #3 : 12-10-2007, »
tekrar aranizda olmaktan menmunum hepinizi sevgiyle kucakliyorum

Çevrimdışı Dark-Prince

• ∂αяκ--ωoяℓ∂
  • Nostaljik Moderatör
  • *
  • σηℓу тнє ∂єα∂ нανє ѕєєη тнє єη∂ σƒ ωαя
    • www.fantastik-forum.net
« Yanıtla #4 : 13-10-2007, »
Ben de deniz malatyalı'yım . Boş zamanlarımda rock albumleri ve pdf şeklinde çizgi roman toplarım. Spawn,ghost-rider filan...Bununla birlikte kendimde bi manga çizeriyim..Öle karalamalarım var yani..:D kendimle ilgili anlatacağım başka bilgi ise oyun editörlüğü yapıyorum Nostalji forumundan başka 2 sitede daha yöneticiyim....Yani çok yoğunum ama her zaman nostalji forumu için vaktim var tabiki...

Çevrimdışı efendi

• Nostalji Arşivci
« Yanıtla #5 : 13-10-2007, »
Selam arkadaslar
ben haluk agabeyiniz, bundan 40 sene evvel anne ve babam ile birlikte almanyaya geldik vede buraya takildik kaldik bana hep su soru sorulur orasimi iyi burasimi iki ülkeninde iyi ve kötü taraflari var ben türklere almanyanin iyi taraflarini almanlarada türkiyenin iyi tarafini ögretmeye calisiyorum yani hep birbirimizden birseyler ögrenmeye calisalim diyorum hepimizin malumu egitim sadece okulda olmaz ve ögrenmeninde siniri.....
neyse fazla ciddi konulara girmeyeyim ben cem karacanin müzigi ile büyüdüm istanbulun bakirköy semtinde evlerimiz karsi karsiya oldugundan verecegi konserin cikaracagi plagin haberini ilk biz alirdik
aslinda cok anilarim var ama anlatmak uzun sürer aslinda sitenin birde sohbet kösesi olsa ne güzel olurdu ama bunada sükür site derli toplu güzel hazirlanmis bana sorunlarimda sik sik pila kardesim yardimci oluyor onu tanidigim icin kendimi sansli hisediyorum ve kendisine tesekkür ediyorum
haluk

Çevrimdışı nirvana

• Bayan Moderatör
  • *
  • you know you're right
    • www.uiportal.net
« Yanıtla #6 : 13-10-2007, »
öncelikle merhaba haluk abi
bende almanyadan gelen arkadaşlara çok soruyorum walla bıktırdım onları orası mı daha güzel burası mı..en sonunda duymak istediğin ne diyip onu diyerek sıyrıldılar işin içinden..yoksa ben türkiye en iyisi dedirtene kadar soruyorum.ama çok haklısın..şimdi daha ii anladım.güzellik her yerde var ya:)
ya haluk abi anlatsana cem karacayı bize.cem karaca başlığında paylaşırsan çok seviniriz.bende bi kere konserine gitmişti...böyle çok yakınındaydım o kadar sevinmiştimki aklıma geldikçe hala tebessümle anıyorum..
hııım bi de haluk abi çok doğru diyor pila her konuda bize destek oluyo walla.iyiki varsın pila:)
sen gittin saçlarıma erimez karlar yağdı..mevsimlerin tadı yok baharım sende kaldı

Çevrimdışı Pila_

• İmtiyaz Sahibi
« Yanıtla #7 : 13-10-2007, »
abı ısteklerınızı gorus ve istekler bölümünde belırtın seve seve acarım suan baslıklar konusunda yardımlarınızı beklıyorum görüş bazında ona göre düzenleme yapalım hoş olur sohbet ve anılarımızı anlatabılecegımız bır bolum neden olmasın

Çevrimdışı AraGorN

• Nostalji Sever
  • *
« Yanıtla #8 : 14-10-2007, »

bilgisayar teknikeriyim bol bol kitap okurum (özellikle fantastik serileri) Dark-Prince kadar olmasada manga kültürü takip ediyorum, pc deki her turlü strateji oyunu oynarim

anadolu rock ve rock türü arada birazda slow müzik dinlerim Gercegi söylemek gerekirse cok iyi bir müzik kulagim yok ( hatta cogunuz yarisi kadarda  bilgilide degilim) ama günümüzün içi bos kültüründen, dünü unutarak bunu günü yasamaktan nefret ediyorum 
zzz ZZZ zzz ZZZ zzz ZZZ zzz ZZZ

Çevrimdışı efendi

• Nostalji Arşivci
« Yanıtla #9 : 16-10-2007, »
selamlar nirvada kardesim
senin istegin üzerine pila anilarimiz diye bir yer acmis bende hemen senin istegini yerine getirdim oradan okuyup bilgilenebilirsin eyer istek olursa sezen aksu ve ajda pekkan ile olan anilarimida sizlerle paylasabilirim
efendi

Çevrimdışı Pila_

• İmtiyaz Sahibi
« Yanıtla #10 : 23-10-2007, »
Aramıza hoşgeldin fehmi abi

jonturk_emre

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 07-11-2007, »
Selam arkadaslar ben Istanbul'dan Emre.19 yasındayım ve aof okuyorum.Sıteyı bı kardesımız sayesınde farkettım ve cok begendım.Bence bu sıte cok ıyı yerlere gelecek el bırlıgıyle.Cok guzel paylasımlar yapacagız.Sımdıden herkese selamlar... :)

Çevrimdışı hitman

• İmtiyaz Sahibi
« Yanıtla #12 : 08-11-2007, »
 nostaljiforumu ailesine hoşgeldin jonturk_emre....

Çevrimdışı Joker

• Nostaljik Moderatör
  • *
« Yanıtla #13 : 08-11-2007, »
hoşgeldin jönturk_emre

Çevrimdışı hitman

• İmtiyaz Sahibi
« Yanıtla #14 : 24-11-2007, »
Aramıza hoşgeldin yar_ola ... :)