Gönderen Konu: anılar  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bilal60

• Nostalji Arşivci
anılar
« : 07-04-2010, »
sevgili   arkadaşlar   9  haziran 1976  yılında   izmir  alsancak  stadıda  pop  muzik   şoleni  vardı  o   donemin   en guzel  sanatcıları  asu  maralman.ali  rıza  binbogo.ayli  urgal.ayten  alpman.edip  akbayram.engin evin.ercan  turgut.funda   ertan   anapa.melike  demirag.neco.nukhet  duru.ruchan  camay.sezen  aksu.sibel  egemen,ugur akdora ve  yeliz  verdigi  konseri  hasla  unutamadım   benim  ilk  gittihim konserdi  sizlerpaylaşmak  istedimi

Çevrimdışı DeN!Z

• Bayan Moderatör
  • *
Ynt: anılar
« Yanıtla #1 : 08-04-2010, »
O dönemde bu konserlerde bulunmayı çok isterdim çok şanslısınız siz bu keyfi yaşamışsınız... Teşekkürler bizlerle paylaştığınız için...

Çevrimdışı bilal60

• Nostalji Arşivci
« Yanıtla #2 : 09-04-2010, »
ben  teşekur  ederim  keşke  sizler  odonemi   yaşasaydınız   izmirde  super  konserler  olurdu

Çevrimdışı BeYHuDe

• Nostalji Duayeni
  • Şah desen, kul desen...
« Yanıtla #3 : 28-02-2011, »
Kadroya bakın, hepsi star...
İnsan, yüreğinin inkâr etmediği yere aittir...

Çevrimdışı bilal60

• Nostalji Arşivci
« Yanıtla #4 : 08-03-2011, »
evet sevgili arkadaşım .o zamanlar yeni sanatcılardı dedigin gibi şimdi starlar.ama bence onların yerin kimse tutamaz.benim icin .

Çevrimdışı pinguapigua

• Nostalji Sever
  • *
« Yanıtla #5 : 01-04-2011, »
Bomonti Bira Facebook'ta Nostalji Uzmanı testi başlatmış. Kazananlara nostalji paketi hediye ediliyor. soruları cevaplarken eski günlere gittim. Çok güzel yapmışlar tavsiye ederim. http://apps.facebook.com/nostaljitesti/