Gönderen Konu: Bu Tarz Müzige Nasil Geldim??  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ademone

• Nostalji Arşivci
Bu Tarz Müzige Nasil Geldim??
« : 10-08-2010, »
ozamanlar hep müzik calardi filimlerde...ve ben filimle ilgilenecegime müzikle ilgilenisiyordum...13 yasindaydim...ve hep ayni seyi soruyordum kendime bu parcalar kimden??anneeeeee bu parca kimden...annem bilmem....peterrrrrrrrrr bu parca kimden???bilmem oglum ama biraz baris manco,ya benziyor...baris manco kim baba..bir uzun sacli bir hippie..hippie ne baba??oglum ben bilmem öyle seyleri..necati caliskan ve hayri sahin dinlerdi babam:))))))tabi ki biz srmaya basladik bu baris manco kim???hadi gidelim pazara oglum sende geliyor musun:))evet babisko:))ve o pazarda elime bir baris manco kasseti gecti(disco manco türküola hala var bende bu kaset berbad bir durumda ama hic atmadim;)anneeeeeeeeee ben bu kaseti istiyorum..ne yapacan o hippie yapili herifle..olsun ben istiyorum:))))eve gitmedim mi kaseti koymadim mi agzim havada kaldi saclarim yukariya kalki(ahu gibi gözlerin bakdikca yürek yagar YAR OLAAAAAAAAA de de deremmmmm)iste buydu yilardir aradigim ses müzik yasam tarz hep bunu aramis gönlüm...ve gerisi cok hizli bir sekilde degismeye basladi mogollar erkin koray üc hürel tüm bu güzel sarkicilari birer birer bulmaya basladim...yoksa burda olmasdim simdi.....ve unutmuyum burda bunu yazmayi michael jackson benim yigenim oli;))))))))))))lol
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.