Gönderen Konu: Ilk Merhaba  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kamil1907

• Nostalji Duayeni
Ilk Merhaba
« : 18-09-2010, »

Selamlar olsun bu guzel siteye emek veren butun nostalji gonuldaslarina,

dogrusu buyuk emeklerle hazirlanmis, net dunyasinda bu denli zenginlikte cok zor bulunan bir nostalji sitesi buldum burda
gercekten cok tesekkur ediyorum emegi gecen herkese

bu tesekkur ve sukranlarimla birlikte bir ricam olacak
siz nostalji severler; coktandir aradiginiz bir sarki ya da albumu buldugunuzda ne kadar buyuk bir mutluluk yasadiginizi , ama o mutlulugun bulunan linkin silinmis olmasiyla nasil bir hayal kirikliginin olusabilecegini cok iyi bilirsiniz.

sitede bir cok link maalesef zaman asimi dolayisi ile yok olmus durumda
tek tek link belirtilmesi olmadan o linkleri ; topigin sahipleri tekrar elden gecirse ve yeniden hayata dondurse ne kadar canli ve guzel bir durum yaratilacak

umarim bu cagrim karsilik bulur
tekrar tekrar herkese tesekkur ediyorum bu harika sitenin olusmasina katkida bulunan herkese

gassan satar

Çevrimdışı osmankızı

• Nostaljik Admin
  • *
Ynt: Ilk Merhaba
« Yanıtla #1 : 18-09-2010, »
İlk hoşgeldin benden olsun.Övünmek gibi olmasın ama gerçekten nezih ve olabildiğince seçme eserlere yer veren bir sitemiz var.Ben de sizin gibi ilk kez karşılaştığımda çok sevinmiştim ve o günden beri kopamadım.Yeni nostalji dostları ve onların katkıları ile daha da büyüyeceğiz.
Kırık linkler uzun zamandır tıklanmadığı için gözden kaçmıştır.İlgili arkadaşlar fırsat buldukça yeniliyorlar.Tabii uzun zamandır ben de buralarda olamadığım için eski kayıtlarıma bakmalıyım :) Uyarınız için teşekkürler.
Eskimeyen şarkılarla mutluluk dolu günler geçirmenizi dilerim.
Tekrar hoşgeldiniz.
Bu zamanda en çok Azrail' e güveneceksin. En azından niyeti belli.

Çevrimdışı hitman

• İmtiyaz Sahibi
« Yanıtla #2 : 19-09-2010, »

Selamlar olsun bu guzel siteye emek veren butun nostalji gonuldaslarina,

dogrusu buyuk emeklerle hazirlanmis, net dunyasinda bu denli zenginlikte cok zor bulunan bir nostalji sitesi buldum burda
gercekten cok tesekkur ediyorum emegi gecen herkese

bu tesekkur ve sukranlarimla birlikte bir ricam olacak
siz nostalji severler; coktandir aradiginiz bir sarki ya da albumu buldugunuzda ne kadar buyuk bir mutluluk yasadiginizi , ama o mutlulugun bulunan linkin silinmis olmasiyla nasil bir hayal kirikliginin olusabilecegini cok iyi bilirsiniz.

sitede bir cok link maalesef zaman asimi dolayisi ile yok olmus durumda
tek tek link belirtilmesi olmadan o linkleri ; topigin sahipleri tekrar elden gecirse ve yeniden hayata dondurse ne kadar canli ve guzel bir durum yaratilacak

umarim bu cagrim karsilik bulur
tekrar tekrar herkese tesekkur ediyorum bu harika sitenin olusmasina katkida bulunan herkese

gassan satar

Sevgili dostum aramıza hoşgeldin. Güzel düşüncelerin için çok Teşekkürler.Kırık linkler konusunda en kısa zamanda kırık bütün linkler yenilenecektir .Ancak 1 - 2 hafta nete pek fazla giremeyeceğim için kırık linklerimi yenileyemiyorum ama nete girer girmez ilk işim kırık bütün linkleri yenilemek olacak...

Çevrimdışı recnut

• Nostaljik Admin
  • *
« Yanıtla #3 : 19-09-2010, »
tekrardan hoşgeldin dostum...kırık linkler hususundaki hassasiyetini anlıyorum....bana ait olanları fırsat buldukça yenileyeceğim...sevgiyle kal...

Çevrimdışı kamil1907

• Nostalji Duayeni
« Yanıtla #4 : 20-09-2010, »

bu siteyi bulmanin sevinci bu denli nazik yaklasimlarla daha artti benim icin
cok tesekkur ediyorum bu guzel hassasiyetiniz icin