Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
07-02-2012,
Haberler:
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
NostaljiForumu
»
Üyelere Özel
»
Anılarımız
»
Müzeyyen Senar
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Müzeyyen Senar (Okunma sayısı 366 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zirvedekiler
Nostalji Arşivci
Müzeyyen Senar
«
:
19-10-2007, »
ASLINDA MÜZEYYEN SENAR HANIMLA OLAN KONUŞMAM MAALESEF ÇOK ESKİYE DAYANMIYOR..
.. AMA KENDİSİNE OLAN HAYRANLIĞIM ESKİDEN BERİ VARDI HEP HALEN DE VAR... BİR GÜN TELEVİZYN'DA HASTALANDIĞINI VE FELÇ GEÇİRDİĞİNİ DUYUNCA YIKILDIM. ÇOK DUA ETTİM ALLAHIM BİRŞEY OLMASIN DEDİM.. ÇOK ŞÜKÜR'Kİ HALEN ARAMIZDA GÜNLERDEN SANIRSAM 1HAFTA OLDU OLMADI, MÜZEYYEN HNIM'I BODRUMDA'Kİ EVİNİ ARAYARAK KISA DA OLSA BİR GÖRÜŞMEDE BULUNABİLDİM. AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM. KENDİSİNİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ YENİDEN İİYİLEŞİP GÜZEL ALBÜMLER YAPACAĞINIZ SÖYLEDİM. GENÇ OLUŞUMU VE KENDİSİNİ BU KADAR ÇOK SEVMEMDEN ÖTÜRÜ ÇOK DUYGULANMIŞTI... NE MUTLU BANA'Kİ BÖYLESİ ÖNEMLİ SANATÇILARIMIZ HALEN UNUTULMUYOR... ZATEN KENDİSİNEDE DEMİŞTİM... BİR ÇOK İNSAN HELEKİ BİR ÇOK GENÇ KARDEŞLERİMİZ SİZİ O İLK GÜNKİ GİBİ SEVİYOR SİZİ DEMİŞTİM.. HEPİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR VE ÇOK DUYGULANIYOR... FAZLACA DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM ŞU ANDA... YİNE DUYGULANDIM.....
«
Son Düzenleme: 19-10-2007, Gönderen: Pila_
»
HAYAT SEVGİYLE BAŞLAR - DAİMA KENDİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DOĞRU ZANNEDEN İNSAN NE ZAVALLIDIR
efendi
Nostalji Arşivci
Müzeyyen Senar
«
Yanıtla #1 :
19-10-2007, »
ne kadar güzel bir ani ne iyi oldu pila kardesimizin bize burayi acmasi
aninizi bizede ilettiginiz icin size ve emekleri icinde pila' ya tesekkür ediyorum
Efendi
Pila_
İmtiyaz Sahibi
Müzeyyen Senar
«
Yanıtla #2 :
19-10-2007, »
Teşekkürler abi +1 Rep
olması gerekiyordu bu bölüm ama geç kalmamıştık vesile oldu
«
Son Düzenleme: 19-10-2007, Gönderen: Pila_
»
MSN & İrtibat:
h.ocak@windowslive.com
Düşüncesi olmayan insan en tehlikeli insandır...
Zirvedekiler
Nostalji Arşivci
Müzeyyen Senar
«
Yanıtla #3 :
19-10-2007, »
RİCA EDERİM ASIL BEN TEŞEKKÜR EDİYORUM BU GÜZEL BÖLÜMÜ BİZLERE SUNAN BAŞTA PİLA KARDEŞİMİZ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN GÖNÜL DOSTLARINA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM... DAHA NİCE GÜZEL PAYLAŞIMLARA DİYORUM...
HAYAT SEVGİYLE BAŞLAR - DAİMA KENDİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DOĞRU ZANNEDEN İNSAN NE ZAVALLIDIR
AyzeK
Nostalji Hayranı
Müzeyyen Senar
«
Yanıtla #4 :
21-10-2007, »
EYVALLAH CANLARRRRR
(AyzeK) Bırakalım Bu Mevzuyu ,Sonu Gelmez Sözlerin, Bak, Dolu Verdi Aglamam Diyen Gözlerin, Haydi Kalk Sigaranı Unutma, Burası Kapanıyor, Bu Saate Bulamayız ,Sigarasızda Sabah Olmuyor.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
NostaljiForumu
»
Üyelere Özel
»
Anılarımız