Yil 2001-2002 tam net hatirlamiyorum,
Cem Karaca Kurtalan Ekspres ile Izmir'e konsere gelmisti,
Konser oncesi radyocu bir arkadasimla beraber Ahmet Guvenc-Bahadir Akkuzu'yu misafir ettik, 3-4 yil oncesinde de Baris Manco ile konsere geldiklerinde yine uzun sureli bir sohbetimiz olmustu..
Aksam olup konser basladi ve konser arasinda Kurtalan Ekspres sarki soylerken bende Cem Karaca'nin yanina gittim ve onun plak olarak yayimlanmamis ve cok az bilinen farkli versiyon sarkilarindan olusan bir CD verdim, once imzalatmak istedigimi dusundu, kalem ariyordu ki "bu sizin unuttugunuz sarkilariniz" dedim, CD nin kapagini acti ve ona yazdigim "Bu CD'yi gunun birinde Cem Karaca'ya hediye edecegim" yazisini okudu, cok sasirdi ve ekledi "nerden buldun bunlari yahu.."
CD'deki parcalarin bir kismi zamanla Volume1-2-3-4 te yayinlandi, Gecenin Karasi,Kazak Abdal vs.
sonra o kisacik arada Oy Gulum Oy / Kara Sevda farkli versiyonlarin hikayesi anlattim.. dogal olarak hatirlayamadi.. 30 yil oncesi.. sonra esinin yanina gidip CD'yi bizzat saklamasini istedi.. sarkilari dinledimi bilinmez.. konser bitince izdiham oldu ve tekrar gorusemedik, bu onu son gorusumdu, tipki 1998 de Baris Manco'yu son gorusum gibi...