Gönderen Konu: erkin koray 50.sanat yılı  (Okunma sayısı 439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nirvana

• Bayan Moderatör
  • *
  • you know you're right
    • www.uiportal.net
erkin koray 50.sanat yılı
« : 16-09-2007, »
erkin koray'ın 30 temmuzda harbiye açık hava tiyatrosunda verdiği konseri yerinde izleyemedim ama tvdan takip ettim.muhteşemdi.
ayrıca konsere 70 lerdeki Erkin Koray'ın unutulmaz grubu Yeraltı Dörtlüsü, Duman, Özlem Tekin,Şebnem Ferah, Objektif ve bir çok sanatçı da katıldı..
kaçıran arkadaşlar için youtube da izleme imkanı var..
erkin koray hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı
sen gittin saçlarıma erimez karlar yağdı..mevsimlerin tadı yok baharım sende kaldı

Zirvedekiler

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 19-10-2007, »
ERKİN BABA'NIN GEÇMİŞTE YAPMIŞ OLDUĞU TÜM ŞARKILAR HALEN DİLLERDE... GERÇEKTEN KONSERİNE AZ KATILIM OLMASINA ÇOK ÜZÜKDÜM... ERKEN BABA'YI EN SON YILBAŞIN'DA AVRUPA YAKASI DİZİSİ'NDE GÖRMÜŞTÜM..

Çevrimdışı Iron Butterfly

• Nostalji Sever
  • *
« Yanıtla #2 : 21-02-2009, »
Belkide reklamlar az yapilmis olabilir. Örnegin izinim zamaninda olsaydi bu konzeri kesinlikle kacirmazdim. Evet bu Konzerin tumu bir DVD de var ise bunu bulmak isterim acikcasi. Eskilerden bir cogunun vefat etmesi, onu tam anlamiyla yasiyan bir Efsane yapmistir. Turkiyedeki ilk rock muzigin baslatan ilk E  Gitari Rt ye tanitan biri Daha neler anlailir neler.
Burayi acan ve fikirlerini sunan arkadaslarada tesekurler

Çevrimdışı BeYHuDe

• Nostalji Duayeni
  • Şah desen, kul desen...
Ynt: erkin koray 50.sanat yılı
« Yanıtla #3 : 30-03-2011, »
Erkin Koray'ın müzikteki yeri tartışılmaz... Politik düşüncelerine çok katıldığımı söyleyemem; gerçi o da 'beni ancak ileride anlayabilirsiniz, ben toplumun hep önünde oldum' diyordu konserinde.
İnsan, yüreğinin inkâr etmediği yere aittir...